Preview Mode Links will not work in preview mode

Skamkalas

Sep 7, 2021

Stella Hildén är tillbaka och vi poddar från vårt gemensamma hem! Det blir ett avsnitt om grejer som får oss att känna oss unika som snöflingor: Romaner skrivna på maskin, tv-spel och töntiga emo-låtar. Vi jobbar oss igenom traumat i glasblåsarns barn och bjuder på en av de värsta skamlåtarna genom tiderna.


Aug 25, 2021

Vi får en ny skamgäst med alias "Monet"! Temat blir Monets stora kunskapsluckor om allt från balsam till cancer, men vi hinner också avhandla saker som vatten med grädde, när vi var i Danmark sist, universitet och drömmar. Podden innehåller dessutom ett orimligt skrattanfall och jag blir nästan rörd till tårar.


Aug 10, 2021

Anna och Paulina är tillbaka för ett riktigt specialavsnitt! Folk på twitter har ställt frågor om att vara blind och vi svarar efter bästa förmåga. Det blir störiga seende, syntolkning, hot takes, mörker och en del skämt och trams. Tack till alla frågeställare, ni är genier!


Jul 29, 2021

En ny skamgäst: Henrik Lindberg! Vi börjar ganska seriöst, men sen byter vi helt spår och berättar stories från bondgårdar. Det blir kattförlossningar, slakt, tupp-trauman och hamstervård, och sen hamnar jag kanske på fel sida om rasism-gränsen woops.


Jul 14, 2021

Saga Cornelius är äntligen tillbaka! Vi pratar om högstadieskam och jämför erfarenheter av "populära tjejer", att vara pretto och hur svårt det var att veta saker innan instagram. Sen blir det en hyllning av MSN och vi beter oss som boomers och gissar om sociala medier.